Podijeli članak

Tagovi

 

U subotu, u organizaciji STK Bugojno je održano državno prvenstvo za seniore i seniorke do 21 godine. Veoma uspješno su svoj klub predstavili stolnotenisači STK Mostara koji su ukupno osvojili 5 medalja što pojedinačno što u paru.

Apsolutni državni prvak je Ivan Bobaš koji je postao državni prvak pojedinačno i u igri parova zajedno sa klupskim kolegom Aličić Arminom koji je na kraju uz zlato u parovima postao vice prvak BiH. Zapažen rezultat su postigla i dva mlada igrače STK Mostara Luka Matković i Marko Vučijak koji su se plasirali među 12 najboljih igrača.

Nisu samo bili uspješni dečki nego su i djevojke STK Mostara donijele u klupske prostorije pehare i medalje. Trećim mjestom i velikim uspjehom se okrunila Ivona Knezović u pojedinačnoj konkurenciji dok je u Igri parova zajedno sa klupskom kolegicom Majom Vranjić zauzela odlično 3. mjesto i brončano odličje.

Ovo je još jedan u nizu vrijednih rezultata ovih mladih sportaša a mnogi od ovih imena pripremaju se da brane boje reprezentacije BiH na Europskom i Balkanskom prvenstvu.