Podijeli članak

Tagovi

 

Proteklog vikenda na Bijelom Brijegu u gradskoj športskoj dvorani, veoma uspješno u organizaciji stolnoteniskog kluba Mostar, održano je državno prvenstvo BiH u stolnom tenisu za mlađe kadete i mlađe kadetkinje.

 

Nastupilo je 80 dječaka i djevojčica iz cijele BiH. STK Mostar ostvario je odličan rezultat osvojivši četiri medalje. U konkurenciji mlađih kadeta odlično treće mjesto je zauzeo Sandro Soldo, dok je u igri parova Soldo zajedno sa klupskim kolegom Antonom LJubićem osvojio brončanu medalju. Državni prvak BiH pojedinačno i u paru postao je Luka Mihailović. Uspješne su bile i mlađe kadetkinje STK Mostara.

Vice prvakinja BiH postala je Iva Knezović koja je uz pojedinačno srebro u svoju kolekciju medalja dodala i brončano odličje u igri parova zajedno sa klupskom kolegicom Josipom Čerkez. Državna prvakinja BiH pojedinačno i u paru postala je Snežana Marković.

Od ostalih članova STK Mostara zapažen rezultat su ostvarili  Stijepan Palameta i Viktor Smoljan koji su u igri parova propustili tri meč lopte za polufinale, također i mlade snage STK Mostara Marko Šimunović, Hrvoje Šajin, Jurica Stijepanović, Leonarda Pušić, Petar Raspudić uspjeli su se plasirati u glavni dio žrijeba.

Poredak:

mlađi kadeti:

1.Luka Mihailović

2.Petar Vučković

3.Soldo Sandro i Nikola  Mihailović

mlađe kadetkinje:

1.Snežana Marković

2.Iva Knezović

3.Amra Silić i Alemka Hasečić.